Werkwijze

Jouw woon- en stijlwensen bepalen welk interieuradvies bij je past. Hoe wil je wonen of werken? Wat zijn jouw gebruiken? En hoe past de beschikbare ruimte daarbij? Daarom is persoonlijk contact heel belangrijk.

Dirk gaat de samenwerking met zijn opdrachtgevers aan. Hij stemt alle aspecten af met behulp van de vele stalen en samples die voorhanden zijn. Zo creëert hij een overzichtelijk sfeerimpressie bestaande uit pure materialen.  Ook legt hij uit waarom hij welke keuzes maakt. Zo begrijp je ook waar jouw interieur zijn kracht uiteindelijk vandaan haalt.

Dirk is ‘opgegroeid’ als stylist bij Decorette Maassluis, onder leiding van Erik Scheurwater. Samen hebben ze hard gewerkt om de topzaak die Decorette Maassluis nu is op te bouwen. De hechte band die in al die jaren is opgebouwd blijft bestaan middels een warme samenwerking. Met Dirk Interieur ervaar je namelijk de flexibiliteit van een zzp’er en tevens de inkoopkracht van Decorette Maassluis.

Wehlton Shutters & Blinds

In de loop der jaren heeft Dirk een sterke band met diverse topleveranciers opgebouwd. Stuk voor stuk professionals met liefde voor het vak, niet voor niets werkt Dirk al jaren met veel plezier met ze samen.

Binnen- en buitenzonwering:

Wehlton Shutters & Blinds – Luxaflex – Bece – Toppoint – Sunmaster – screens – rolluiken – knikarmschermen – terrasoverkappingen

Vloeren:

Eiken – PVC – tapijt – laminaat – vinyl – marmoleum

Wanddecoratie:

Arte international – Elitis – Kek Amsterdam

Gordijnen:

Alle toonaangevende stoffenleveranciers – nauwe samenwerking met top gordijnateliers gespecialiseerd in ‘luxe confectiemethodes’